HomeMamaloreNieuwsVoorwaarden Berichtjes Mandje
  • Nederlands
  • Engels
Mamalore
Nieuwe collectie Jurkjes Broeken en broekpakken Pippi schortjes Rokjes Rokken Vestjes en jasjes Tasjes Nog meer... Opruiming! Kadooooo Verkocht
Newsletter
Always stay informed about the latest offers: Subscribe to the newsletter!

Tell a Friend
Tell others about this webshop!
Artikel 1. Toepasselijkheid
1.1 Als je artikelen bij Mamalore bestelt, verklaar je je akkoord met de bepalingen in deze Algemene Voorwaarden.
1.2 Mamalore behoudt ten alle tijden het recht om de vermelde algemene voorwaarden aan te passen.

Artikel 2. Prijzen/Overeenkomsten
2.1 Alle vermelde bedragen zijn in euro’s, inclusief BTW en inclusief verzendkosten (binnen Nederland en enkel geldig voor producten op voorraad en niet speciaal op maat gemaakt), onder voorbehoud van drukfouten. Naar Belgie (en de rest van Europa) bedragen de verzendkosten 4 euro.
2.2 Eventuele aanbiedingen zijn vrijblijvend, onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of drukfouten en gelden zolang de voorraad strekt.
2.3 Zodra Klant bij Mamalore een bestelling heeft geplaatst ontvang je via e-mail een orderbevestiging. Op de orderbevestiging vind je een overzicht van de bestelde artikelen, inclusief de verzendkosten.
2.4 Mamalore verstuurt, zonder tussenkomst van calamiteiten, binnen 48 uur de bestelling. Overigens zal het vaker eerder verstuurd worden!
2.5 Mondelinge toezeggingen verbinden Mamalore slechts nadat deze uitdrukkelijk en schriftelijk zijn bevestigd.
2.6 Mamalore is niet verantwoordelijk voor eventuele invoer- of douaneheffingen, indien de bestelling naar een ander land dan Nederland wordt verstuurd. De Klant dient deze kosten zelf te betalen.

Artikel 3. Betaling
3.1 Betaling kan geschieden op (een van) de wijze(n) zoals aangegeven tijdens het bestelproces.
3.2 Het te betalen bedrag dient binnen 7 dagen te zijn binnengekomen op de rekening NL20RABO0339906707 tnv H Zeeman te Amsterdam. Indien dit niet is gebeurt, annuleert Mamalore de bestelling.
3.3 Voor het verzenden van een bestelling onder rembours rekent Mamalore € 25 per bestelling.

Artikel 4. Levering
4.1 Mamalore zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van artikelen.
4.2 Mamalore is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging die optreedt bij de bezorging door TNT Post, dan wel enig andere ingeschakelde vervoerder.
4.3 Door de diversiteit van instellingen van beeldschermen, kunnen kleurafwijkingen niet uitgesloten worden.

Artikel 5. Garantie
5.1 De garantie gaat in op de aankoopdatum en is van toepassing op fabricagefouten. Mamalore gebruikt overigens vaak vintage en nieuwe stoffen door elkaar. Het kan zijn dat de ene stof dus iets ouder is dan de andere. Sommige verkleuringen zijn dus 'normaal', maar scheuren horen daar niet bij.
5.2 Artikelen die je hebt geprobeerd te herstellen of waarvan de wasvoorschriften (de kleding kan echt wel tegen een stootje maar Mamalore raadt toch een handwasje aan) niet zijn gerespecteerd, vallen niet onder de garantie.
5.3 Geringe afwijkingen in kwaliteit van de geleverde artikelen, welke technisch onvermijdelijk zijn dan wel in het handelsverkeer algemeen worden toegelaten, kunnen geen grond opleveren voor reclame noch voor ontbinding van de overeenkomst.
5.4 Klachten dienen uitsluitend schriftelijk kenbaar worden gemaakt door een e-mail te sturen naar This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
5.5 Je zult binnen drie werkdagen telefonisch of via e-mail een reactie ontvangen. Mamalore zal de klacht beoordelen.
5.6 Ieder recht op garantie vervalt indien zonder toestemming van Mamalore door of namens de klant wijzigingen in of reparaties aan de geleverde artikelen zijn aangebracht.
5.7 Uitgesloten van garantie zijn verzendkosten. Klant is verantwoordelijk voor het deugdelijk terugsturen van het artikel alsmede de verzendkosten hiervan.

Artikel 6. Retourneren
6.1 Ben je niet tevreden over het artikel, dan mag je het, conform de wettelijke zichttermijn, tot zeven werkdagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, doch ongebruikt, terug sturen.
6.2 Voordat je het artikel terug stuurt, verzoeken wij je de retourzending aan te melden via This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
6.3 Ruil-of retourzendingen die niet zijn aangemeld, worden niet in behandeling genomen. Vergeet hierbij niet je bestelgegevens en rekeningnummer te vermelden.
6.4 Mamalore stuurt je vervolgens een mail, dit dient samen met het artikel (compleet, ongebruikt en in de oorspronkelijke verpakking) teruggestuurd te worden.
6.5 De kosten voor het terugzenden zijn voor rekening van de klant. Kosten van onvoldoende gefrankeerde zendingen zullen worden ingehouden op de creditnota van de geretourneerde artikelen.
6.6 Mamalore berekent 1 euro voor verpakkingsmateriaal. Dit wordt van het het totaal terug te ontvangen bedrag af getrokken (net als de verzendkosten zie 6.9).
6.7 Als blijkt dat een artikel niet deugdelijk is, worden de verzendkosten uiteraard wel terug betaald.
6.8 Mamalore is niet verantwoordelijk voor verloren retourzendingen.
6.9 Indien aan alle voorwaarden is voldaan verbindt Mamalore zich ertoe het volledige aankoopbedrag van het desbetreffende artikel, exclusief de daadwerkelijke verzendkosten (ook indien inbegrepen bij de prijs), terug te storten op het door klant opgegeven rekeningnummer. Volgens de wet zichttermijn is Mamalore termijn verplicht dit binnen 30 dagen te doen.

Artikel 7. Overmacht
6.1 In geval van overmacht kan Mamalore niet aansprakelijk worden gesteld.
6.2 Indien Mamalore door overmacht niet aan haar verplichtingen kan voldoen, worden die verplichtingen opgeschort voor de duur van de overmachttoestand. Indien enige overmachttoestand twee maanden heeft geduurd, hebben beide partijen het recht de overeenkomst schriftelijk geheel of gedeeltelijk te ontbinden. In geval van overmacht aan de kant van Mamalore heeft de klant geen recht op een (schade)vergoeding.
6.3 Onder overmacht wordt in deze Voorwaarden verstaan naast wat op dat gebied in de wet en jurisprudentie wordt begrepen, alle van buiten komende oorzaken, voorzien of niet voorzien, waarop Mamalore geen invloed kan uitoefenen, doch waardoor Mamalore niet in staat is de verplichtingen na te komen. Tevens wordt onder overmacht verstaan storingen in een (telecommunicatie-)netwerk of verbinding of gebruikte communicatiesystemen en/of het op enig moment niet beschikbaar zijn van de website.

Artikel 7. Privacy
7.1 Om te kunnen bestellen vragen wij je een account aan te maken.
7.2 De account-gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de uitvoering en de afwikkeling van de bestelling.
7.3 Je gegevens in ons bestand zijn enkel en alleen voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven, verhuurd of verkocht. Je hebt recht op verbetering of verwijdering van deze gegevens; daarvoor neem je contact op via This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Artikel 8. Auteursrechten
8.1 Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder uitdrukkelijke toestemming van Mamalore. Alle misbruik hieromtrent wordt strafrechtelijk vervolgd.

Artikel 9. Toepassing recht
9.1 Op alle rechtsbetrekkingen waarbij Mamalore partij is, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing, ook als het een overeenkomst betreft met een klant die in het buitenland woont.
Mamalore
Pippi jurkje met mouwtjes maat 98
Pippi jurkje met mouwtjes maat 98


Appelbroekje maat 92
Appelbroekje maat 92


Ketting houten Fisher Price jongetje
Ketting houten Fisher  Price jongetje
€ 8,95


Kleine pilonnen pionnen oorbellen
Kleine pilonnen pionnen oorbellen
€ 6,00


Gekleurd opengehaakt mutsje
Gekleurd opengehaakt mutsje
€ 12,95
€ 7,50
You Save: € 5,45


Nieuwste product
Rembrandt rok in alle maten!
Rembrandt rok in alle maten!